1 bejegyzés

Vendégkönyv
2013 július 12. péntek, 11:39Dr. Vadász István

Kedves Ismerősök és Leendő Látogatók!

A mai naptól, azaz 2013. július 12-től - amely történetesen a Halas Napok első napja is egyben - az adósságrendezési eljárás következményeként, a pénzügyi gondnok álláspontjának nyomán a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájháznál új, ideiglenes nyitva tartást kellett bevezetnünk. Az eddigi gondnoknak ugyanis nem lehet kifizetni a megbízási díját (két és fél hónap), így a nyitva tartást az intézményi benti dolgozók közreműködésével tudjuk megoldani (ez persze további gondokat fog okozni pl. betegség, szabadság idején).
Az év hátralévő részében, illetve a tájház nyitva tartási szezonjának idején, tehát 2013. július 12. és szeptember 30. között a Nyúzó Gáspár Fazekas Tájház - a vonatkozó rendelet minimumelvárásának megfelelően - szerdán, csütörtökön és pénteken 10.00 és 14.00 óra között látogatható.
Előfordulhat azonban olyan eset is, hogy a Kiss Pál Múzeumban és a Fazakas Tájházban egy időben fellépő látogató igény miatt nem tudjuk maradéktalanul teljesíteni ezt a vállalást. A teremőröket és személyzet többi tagját (beleértve a múzeumigazgatót is) ugyanis a két helyszín között kell elosztani. Ez gondot okoz majd, mivel a két helyszín egymástól kb. 1,5-2 km-nyi távolságra van. Így megeshet, hogy a látogatónak a tájház kapujából telefonálnia kell, illetve a kapu előtt várakoznia kell.
A kellemetlenségért - mások helyett is, bár Ők erre nem hatalmaztak fel - elnézést kérek.
Tisztelettel: Dr. Vadász István, múzeumigazgató, a földrajztudomány kandidátusaBeküldés


 (Kötelező)

Hozzászólás beküldése folyamatban ...